Techniek

Logistiek & Transport

Sales

Administratief en Financieel

Industrie

Techniek

Uw technisch vraagstuk verdient de juist gekwalificeerde medewerker. Wij voorzien u van vakmensen met de juiste gedegen technische kennis, gedrevenheid, professionaliteit, vakmanschap en de juiste mentaliteit. Neem daarom contact op met T-Staffing. Wij kennen de taal van de branche, wij weten welke competenties u zoekt en zijn volledig gecertificeerd. Wij bieden onze technici volop ontwikkelingskansen en een intensieve persoonlijke begeleiding. Daardoor weten wij de beste technici aan ons te binden. Wij bieden u altijd de juiste kandidaten met goede referenties. En met een persoonlijkheid die bij uw bedrijf past.

Aan de ene kant verzorgen we uitvoerend technisch personeel voor u. Daarnaast kunt u ook voor technische kantoorfuncties bij ons terecht.

Logistiek en Transport

In de dynamische branche logistiek en transport is het vaak hollen of stilstaan. U wilt dan ook snel flexibel personeel achter de hand hebben bij piekmomenten. T-Staffing is de specialist die uw flexibiliteit en efficiëntie verbetert. Voor uw logistieke personeel kunt u bij ons terecht. De logistieke markt is continu in beweging. Wij zorgen ervoor dat u altijd voorop blijft lopen met de juiste medewerkers. Wij kunnen logistiek personeel voor u werven, selecteren en begeleiden. Wij letten niet alleen op de werkervaring en opleidingen van een kandidaat, maar ook op de persoonlijkheid. Zo krijgt u de medewerker die echt bij uw bedrijf past.

Sales

Bent u per direct op zoek naar commerciële medewerkers, salesmanagers, sales representatives, of accountmanagers? Wij bemiddelen in commerciële functies op mbo- en hbo-niveau in vrijwel alle sectoren. Wilt u weten of een kandidaat met een uitstekend cv ook écht een goede verkoper is? T-Staffing biedt maatwerk met een persoonlijke ‘touch’. Wij putten uit een uitgebreide database en voeren een gedegen selectieprocedure voor u uit. Uiteraard staan uw wensen daarbij centraal. Door persoonlijke en positief kritische interviews weten wij precies waar iemand het best tot zijn recht komt en wat zijn of haar individuele ontwikkelmogelijkheden zijn. U kunt rekenen op ons vakkundig advies: helder, direct, persoonlijk en realistisch.

Indien gewenst kunnen wij assessments organiseren die aansluiten bij uw wensen. Deze assessments zijn volledig customized en worden afgenomen door het aan ons verbonden gespecialiseerd assessmentbureau.

Administratief en Financieel

T-Staffing helpt organisaties om het beste uit zichzelf te halen door op niveau te supporten met administratief en financieel personeel. Alle kandidaten van T-Staffing doorlopen een uitgebreide selectieprocedure. We voeren een uitgebreid persoonlijk intakegesprek en winnen altijd minimaal twee referenties in. Daarnaast kan, indien gewenst, vrijblijvend een assessment worden afgenomen. We kijken dus niet alleen naar vakkennis, maar ook of de kandidaat beschikt over de soft skills die nodig zijn om succesvol te werken, zoals communicatief vermogen en klantgerichtheid. Zo weten wij welke kandidaten het best passen bij uw organisatie en team. Het zijn de ultieme verbinders, ontzorgers, oplossers. Bij T-Staffing doen we dan ook niets liever dan deze mensen vinden en verbinden aan de juiste organisaties, de perfecte match.

Industrie

De industrie kan altijd goede medewerkers gebruiken maar de inzet van de juiste mechanisering en automatisering verandert de eisen die u aan uw personeel stelt. Gekwalificeerd personeel is soms moeilijk te vinden. Flexibiliteit en kwaliteit zijn voor u essentieel. T-Staffing weet wat er in uw sector speelt. Door slim te werven zorgt T-Staffing ervoor dat u straks ook de juiste medewerkers in huis hebt.