Logistiek en Transport

Industrie

Sales

Administratief en Financieel

Techniek

Logistiek en Transport

De logistiek vormt een belangrijk aspect van onze hedendaagse samenleving. Dat vraagt om mensen die nauwkeurig en zorgvuldig kunnen werken. T-Staffing bemiddelt voor veel bekende bedrijven in de logistiek. Werken in de logistiek kan in veel verschillende functies. Wij hebben een ruim aanbod van vacatures voor goed gekwalificeerd logistiek personeel op MBO, MBO+ of HBO-niveau.

Wij hebben een uitgebreid netwerk van uiteenlopende opdrachtgevers die op zoek zijn naar mensen zoals jij, vakmensen met logistieke kennis en eventuele ervaring. Of je nu vast of tijdelijk werk zoekt, wij presenteren je graag bij onze logistieke opdrachtgevers.

Industrie

De industriële sector is bijzonder uitdagend om in te werken. Er zijn allerlei verschillende functies waarin je aan de slag kunt. Voor vast of tijdelijk werk in deze sectoren ben je bij T-Staffing aan het juiste adres. Wij werken samen met een groot aantal bedrijven. Daarom hebben we regelmatig vacatures in de industrie.

Sales

Ben je resultaatgericht en op zoek naar een uitdagende baan bij een interessante organisatie? Of ben je toe aan een volgende stap? T-Staffing helpt je graag verder met het vinden van een nieuwe uitdaging. Wij bemiddelen in commerciële functies op mbo- en hbo-niveau in vrijwel alle sectoren. T-Staffing biedt maatwerk met een persoonlijke ‘touch’. Wij gaan graag voor je aan de slag. Uiteraard staan je wensen als kandidaat daarbij centraal. Door persoonlijke interviews en de inzet van assessments weten wij precies waar je het best tot je recht komt en wat je individuele ontwikkelmogelijkheden zijn. Je kunt rekenen op ons vakkundige advies: helder, direct, persoonlijk en realistisch.

Mocht de juiste vacature er nog niet tussen zitten, dan benaderen we alle relevante relaties in ons netwerk om je aan een nieuwe carrièrestap te helpen. Proactieve werving en selectie. Sales-recruitment zoals het bedoeld is.

Administratief en Financieel

Werken in de administratie of financiële dienstverlening is gevarieerd werk. Of je nu een baan zoekt als administratief medewerker, secretaresse, adviseur of controller, wij helpen je verder. Het is belangrijk dat je representatief en klantgericht bent, sterke sociale vaardigheden bezit en het leuk vindt om dienstverlenend te werken. Ervaring met het gebruik van ICT is een absolute must. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat wij het bedrijf vinden dat echt bij jou past.

Techniek

Voor een mooie technische baan zit je bij T-Staffing goed. De vraag naar goed opgeleide technici is groot. T-Staffing bemiddelt voor veel bekende bedrijven in de diverse sectoren binnen de techniek. Wij hebben een ruim aanbod van vacatures voor goed gekwalificeerd technisch personeel gespecialiseerd in verschillende sectoren. Zowel tijdelijke klussen of voor de duur van een project. Werken in de techniek is fascinerend!

Wij hebben een uitgebreid netwerk van uiteenlopende opdrachtgevers die op zoek zijn naar mensen zoals jij, vakmensen met technische kennis en eventuele ervaring. Wij presenteren je graag bij onze technische opdrachtgevers. Ook als je starter bent op de arbeidsmarkt, helpen wij je graag verder in de techniek.